lørdag den 17. november 2012

Strikkefeen har forladt mig ... jeg begynder på det ene nye stykke strik efter det andet og kan så ikke lide det efter et stykke tid. Jeg bruger uanede mængder af tid på Ravelry.com for at finde OPSKRIFTEN, der vil gøre mig lykkelig - der bliver downloadet opskrifter i den uendelige - påbegyndt nyt strik - og optrevlet nyt strik. Nu - NU - mener jeg at have fundet OPSKRIFTEN ...

...er den ikke pæn? Og så er den gratis - hvis og i fald det nu skulle ske, at den skulle lide samme skæbne som det andet strikketøj, der har måttet lade livet her på det sidste.

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg kender godt de perioder hvor strikkefeen ikke er med én! Heldigvis kommer hun igen og pludselig er der ALT for mange modeller, der presser på og man gider strikke det hele!

  Måske er jakken her lige den model, der skal til?! Den er ihvertfald lækker og det er jo den helt rigtige årstid til sådan en model. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er TV strik, jeg har gang i - elsker det - håber også den bliver god - trænger gevaldigt til at et stykke strik lykkes (-:

   Slet