søndag den 18. november 2012

Jeg har købt et karlekammerskab. Et hyggeligt et med ormehuller - de giver skabet gode vibrationer synes jeg.
Købet af skabet medførte en dominoeffekt af ommøblering i hele huset. Nu har jeg fået skabet og min farfars gamle stol ind i stuen - her er blevet hyggeligt og farfars stol er på 2 sekunder blevet min nye strikkestol. 
Jeg nyder søndagen. Jeg er lige kommet hjem fra håndbold med Ida - sportspigen her i huset.  Niels er på arbejde og huset er stille. Teenagerne nyder livet i deres senge og pigerne nulrer rundt i deres eget tempo. En søndag formiddag efter mit hoved. Jeg vil til at lave en caffe latte til mig selv om lidt, og så vil jeg sidde i min stol med mit strik. God søndag også til dig (-:

2 kommentarer:

  1. Lyder til du havde en rigtig skøn søndag!!!

    Ja, man kan jo ikke bare komme hjem med et nyt møbel uden det griber om sig og der skal flyttes om - det kender jeg udemærket :-)

    Jeg tror såmænd også det er meget sundt at vi flytter lidt om og tager nye ting i brug og gemmer gamle væk.....både mentalt og rent fysisk er det meget godt at "flytte om" engang imellem!

    SvarSlet
  2. Det har du ret i - man får også ryddet op - det i sig selv er jo befriende. Niels var på et tidspunkt bekymret for, om det ville munde ud i maling af nogle vægge - men han slap :-)

    SvarSlet