torsdag den 8. november 2012

Nogle mennesker kan ikke lide, at butikkerne starter juleriet i november - jeg elsker det :-D
Jeg smutter over i julehumøret så let som ingenting og hygger mig med decemberplanlægningen.

Det er skønnest, når blomsterbutikkerne starter med dekorationer - altid masser af inspiration, som kan bruges, når Bilka og Netto bugner af bånd, kviste og kugler.

Lige nu leger jeg idéer til adventskransen - farverig med glimmer og kugler eller helt enkel og naturlig. De sidste år har jeg lavet en naturlig og rustik adventskrans - det bliver den nok også i år. Jeg kan rigtig godt lide den, der bliver vist i den her video - jeg vil prøve at finde ud af at lave noget, der ligner.

Materialerne har jeg - vi har fældet birketræer i år, så jeg må igang (-:
Forresten, så hedder blomsterbinderen Elisabeth Bønløkke - hun har mange gode videoer på Youtube med idéer til juleting.

4 kommentarer:

 1. For mig er det heller ikke spor for tideligt. Elsker at gå og kigge og få gode ideer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep (-: - det er en kreativ tid, vi går ind i. Til gengæld har jeg det så sådan, at jeg tager det hele ned igen inden nytår - så har jeg alligevel fået nok (-:

   Slet
 2. De sidste mange år har min "krans" bestået af et stort fad med 2 slags mos, husløg 4 bloklys. Den tager 1,5 min. At lave og ligner en million.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også flot - jeg har aldrig rigtig selv kunnet finde ud af at bruge husløg - måske jeg skulle springe ud i det i år - det ser nemlig rigtig godt ud

   Slet