tirsdag den 1. maj 2012

Jeg har i et års tid været medlem af Buzzador.com. Jeg tester forskellige produkter for firmaet - det kan være nye produkter - kaffe f.eks.- lige nu er det Vanish. Jeg har fået den her kasse

fyldt med gratis produkter jeg skal teste og vareprøver, jeg kan dele ud af. Efter en måneds tid udfylder jeg et spørgeskema og det er så det - det er markedsføring - ikke andet. Jeg har svært ved at modstå de store mængder produkter, jeg får lov at prøve gratis - indtil videre har jeg det sjovt med det. Hvis I har lyst til prøve, skal I gå ind på Buzzadors hjemmeside og tilmelde jer ved at oprette en profil og så går resten automatisk.

2 kommentarer:

 1. Lige et spørgsmål ang at blive buzzador. Du skriver det er nok at udfylde en evaluering efter en mdr. Men jeg synes jeg kan læse mig frem til at man skal buzze med venner osv. Evt. Tage billeder af dette og sende lyn rapport. Er det noget du gør? Er der negative ting ved at blive buzzador?
  Ellers en fin blog du har. Tror du har fået dig en ny fast læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maibritt
   Undskyld, at jeg først svarer nu. Jeg har sovet i timen og havde ikke set din kommentar - det er jeg ked af.
   Mht til Buzzador, så er det noget nyt, at man skal tage billeder. Det er dog ikke ved alle kampagner. Selv fravælger jeg de kampagner, hvor der skal tages billeder.
   Lynrapport er små rapporter man sender i løbet af en kampagne, der typisk varer 1-2 måneder. Man skriver kort, hvordan man bruger produkterne og om man kan lide dem.
   Til sidst laver man en afsluttende rapport - det tager ca 10 min - man skriver ærligt, hvad man synes om produktet.
   Umiddelbart synes jeg ikke, at der er noget negativt ved Buzzador. Det skulle lige være, at man er med til at reklamere. For det er jo blot en smart måde at reklamere på fra firmaernes side. Men kan man leve med det, så er det sjovt at være med til at prøve nye produkter.

   Slet