fredag den 13. juli 2012

Små strikkeforretninger i små byer kan være en oplevelse at besøge. Jeg fandt en lille perle i Gråsten i går - Stofhytten. En lille bitte forretning, der bugner - virkelig BUGNER - af garn. Jeg har været derinde ad to omgange og begge gange var forretningen spækket med tålmodige kunder, der ventede i kø.

Jeg fandt knapper til min lyserøde Driftwood.
Mine børn ønsker sig, som det eneste hjemmestrik, sokker. Jeg besluttede, at det ville være et godt feriestrik - småt og overskueligt - så jeg købte garn.

Lyserødt/lilla - med aloe vera (skulle gøre garnet blødt - og det ER blødt) til pigerne


Grønt og gråt til drengene - troede jeg. Det sidste overraskede - da jegkom hjem, opdagede jeg, at der gemmer sig en regnbue i nøglet.
Heldigvis er mine drenge ikke farveforskrækkede, så de synes, det kunne være sjovt med mangefarvede sokker.

 

torsdag den 12. juli 2012

Jeg har ferie og har i de sidste dage været i sommerhus i Broager i Sønderjylland.

De første dage vi var hernede besluttede vi os for, at vi VILLE have solskin i vores ferie. Vi fandt et Last Minute tilbud på Internettet, og på søndag drager vi længere mod syd og rammer forhåbentligt solskin, når vi når over alperne i Italien.

Jeg er færdig med drywood. Der er sket noget med min strikkefasthed - så blusen er blevet større end str. M. Jeg regner med, at det udligner sig, når jeg får den vasket og nok også tørretrumblet lidt, men egentlig kan jeg godt lide modellen, når den er lidt rigelig. Billeder følger, efter jeg har fået blusen vasket.

Jeg var i Flensburg i går og faldt over et udsalg på El Naturalista sko - jeg forkælede mig selv og købte to par sko, som jeg rigtig gerne har villet have i lang tid.

fredag den 6. juli 2012

Den skal males lyseblå - den her amagerhylde, som min mor har skaffet til mig. Når det er gjort, skal den ind på Leas værelse at hænge.
Hylderne er så brede, at jeg regner med, at nogle af hendes bøger kan stå i den. Den er frygtelig grim lige nu, men jeg håber, den bliver en sjov lille reol for hende. Jeg har været rundt i Aalborg for at finde maling til hylden - den billigste, jeg indtil nu har kunnet finde, kostede kr. 199 - og det synes jeg, er for dyrt - så jeg leder stadig - tålmodigt indtil videre.

onsdag den 4. juli 2012

Jeg har været på udsalg i dag med mine to piger. Uh, det var dejligt og det var slet ikke dyrt - altså sådan relativt set - jeg er f.eks. sikker på, at Niels er fuldstændig uenig med mig i min betragtning - men kvinder ved, hvad jeg mener - der var rigtig mange gode ting.

  
Jeg er nået et pænt stykke på Driftwood og jeg er imporneret over opskriften. Hele blusen strikkes i et og med nogle detaljer, der bare er flotte. Jeg håber, det færdige resultat bliver godt. 

Ud- og indtagninger i et væk i opskriften. Jeg strikkede i blinde på et tidspunkt og kunne ikke regne det færdige resultat ud. Nu, hvor jeg er igennem ærmerne og udskæringen, er jeg tilfreds.
Lige nu er jeg lidt bekymret over stolpelukningen. Den ser mig noget bred ud - jeg håber, det ændrer sig, når jeg får rettet blusen ud.

søndag den 1. juli 2012

Et glas iskoldt hvidvin med lidt hyldeblomstsaft er rigtigt lækkert en sommeraften på terrassen.

Jeg har netop hældt 4 liter hyldeblomstsaft på flasker - nu mangler jeg hvidvinen og varmen, så jeg kan sidde på terrassen. Hvidvinen har jeg, varmen må jeg - indtil videre - tænke mig til.

Vi er lidt matte i sokkerholderne i dag. Fredag var hele Idas klasse her til hendes fødselsdag og i går var familien her. Jeg har tuslet lidt i dag og hygget - i morgen er jeg tilbage på fuld kraft igen.