fredag den 6. juli 2012

Den skal males lyseblå - den her amagerhylde, som min mor har skaffet til mig. Når det er gjort, skal den ind på Leas værelse at hænge.
Hylderne er så brede, at jeg regner med, at nogle af hendes bøger kan stå i den. Den er frygtelig grim lige nu, men jeg håber, den bliver en sjov lille reol for hende. Jeg har været rundt i Aalborg for at finde maling til hylden - den billigste, jeg indtil nu har kunnet finde, kostede kr. 199 - og det synes jeg, er for dyrt - så jeg leder stadig - tålmodigt indtil videre.

2 kommentarer:

  1. Hvis du har grundmaling kunne du gå i flygger og købe en farveprøve de koster omkring 20 kr. Og indeholder nok til sådan en reol. Ellers kunne du måske spraymale den. Der er flere blogger rundt omkring som viser deres malede møbler. Det vil nok koste 99 kr. På min blogliste er der en som hedder Diy. Der kan du se nogen spray malet stole bla. God fornøjelse.

    Kh

    Ulla

    SvarSlet
  2. Åh, ja, farverprøver .... jeg skal ind til byen i morgen .... tjekker det lige. Kunne evt. give hylden spraylak bageftet for at forlænge holdbarheden. Jeg har kigget på spraymalinger, men farverne er ikke rigtige. Tak for tippet - har kigget på din blog og blev inspireret af de filtede ballerinaer - de er flotte.

    SvarSlet