torsdag den 12. juli 2012

Jeg har ferie og har i de sidste dage været i sommerhus i Broager i Sønderjylland.

De første dage vi var hernede besluttede vi os for, at vi VILLE have solskin i vores ferie. Vi fandt et Last Minute tilbud på Internettet, og på søndag drager vi længere mod syd og rammer forhåbentligt solskin, når vi når over alperne i Italien.

Jeg er færdig med drywood. Der er sket noget med min strikkefasthed - så blusen er blevet større end str. M. Jeg regner med, at det udligner sig, når jeg får den vasket og nok også tørretrumblet lidt, men egentlig kan jeg godt lide modellen, når den er lidt rigelig. Billeder følger, efter jeg har fået blusen vasket.

Jeg var i Flensburg i går og faldt over et udsalg på El Naturalista sko - jeg forkælede mig selv og købte to par sko, som jeg rigtig gerne har villet have i lang tid.

2 kommentarer:

  1. Super lækre sko. Og hvor heldigt for dig med solen. Tja jeg kiggede også efter rejser, men bilen gik i stykker og pengene er nu sat i en ny bil. Så rejsen er udsat til sep. Så nu går jeg og håber på at solen alligevel kommer over lille Danmark de næste 2 uger.

    Kh

    Ulla

    SvarSlet
  2. For et par dage siden, da vinden blæste, gik jeg hernede i sommerhuset,lyttede til blæsten og havde den der fornemmelse af, at det var efterår. Jeg blev lettet ved tanken om, at sommeren stadig kan nå at komme, så jeg håber som dig (-:

    SvarSlet