søndag den 9. marts 2014

Det er en mærkelig en - den her Pickels ting

Jeg er færdig med den nederste del af blusen og jeg har netop delt den i forstykke og bagstykke.

Jeg er stadig forelsket i mønstret - også selvom det er en langsommelig affære for mig at strikke.
Jeg er spændt på det færdige resultat, for trøjen er nærmest levende og ændrer sig meget let i bredden. Jeg håber, den bliver stor nok til mig - jeg vil gerne have den oversize - hverken mig eller min krop er til strik, der sidder stramt (-:


lørdag den 8. marts 2014

Nye tiltag i stuen

Jeg har fået et tinfad af min mor, som hun ikke bruger mere. Jeg kan huske det fra min barndom, hvor det stod på en hæklet dug med min fars kuglepenne og læsebriller i.
Nu står det hos mig og pynter på sofabordet i stuen.
 - sjovt igrunden, hvordan ting kan ændre udtryk alt efter, hvad de sættes sammen med.

Mens jeg var igang med at lave lidt om, kom der også noget nyt på væggen over sofaen. Niels var på loftet og finde vores gamle plader og så kom yndlingspladerne i rammer fra Ikea. Jeg er vild med Gasolin-coveret, nederste række, nr. to fra højre (-:


tirsdag den 4. marts 2014

Honning fra Pickles

Jeg er igang med at strikke Honninggenser fra Pickles

Jeg er lidt i tvivl om den; strikkefastheden er svær at vurdere, for den trækker sig meget sammen. Om trøjen bliver til mig eller Ida vil komme an på, hvor meget jeg kan strække den efter vask, men sød er den, synes jeg (-:




søndag den 2. marts 2014

Fristet, fristet, fristet .....

Uh, som den dog drager den cardigan fra Pickles
Og sørme om ikke opskriften ligger gratis på nettet i str. M - det må da være skæbnen det her.
Jeg har en vedvarende og insisterende svaghed for Pickles' opskrifter - enkelt og en smule råt - what's not to like? Adskillige garnforhandlere er fundet på nettet og garntyper er blevet vejet og vurderet. Jeg fornemmer et kommende besøg hos Garnudsalg.dk på fredag....... jeg tror det sker (-:

Jeg er netop blevet færdig med forberedelse til i morgen. 5 timer er gået med hovedet i bøgerne om Victoria tidens England - et rigtigt spændende emne. Arbejdet er færdigt og jeg har fortjent hygge, kaffe og en hjemmelavet mueslibar - fødderne op - det er stadig søndag (-: