mandag den 18. februar 2013

Jeg elsker mine lysestager, som Ida har lavet til mig - elsker dem, ikke kun fordi Ida har lavet dem, men jeg elsker dem også, fordi jeg virkelig synes de er flotte.


Jeg tænker, at de også ville være smukke i et fad med kogler og gran til jul - og med mos og blomster her til påske - eller bare helt enkle som nu.

fredag den 15. februar 2013

Så er campingferien forbi her i huset. Sådan føles det faktisk.
Den sidste måneds tid har Niels været ved at sætte badeværelse i stand og det er nu endelig blevet færdigt.
Jeg og mine toiletsager har været hjemløse mens ombygningen har stået på - det er lidt samme følelse jeg har, når vi er på campingferie - fat i toilettasken morgen og aften.
Nu er byggeriet færdig og jeg er rigtig tilfreds. Jeg overvejer en blomst på bordet, men nyder på den anden side de hvide linier og enkeltheden. Det er blevet lyst og føles større. Når jeg går forbi, smutter jeg lige ind i nogle sekunder og nyder mit nye badeværelse (burde jeg være bekymret?) - men altså; da daaa - billede af herligheden (-:



torsdag den 14. februar 2013


Mit første hue i mange, mange år er færdig.
Jeg ved nu ikke, hvor klædelig, jeg synes den er - men til snedrydning og en lang gåtur med Mille, vores hund, er den ok. 
Jeg har ellers forsøgt at afsætte den til Lea og Ida, men de kan ikke lide farven og så synes de nok også, at det er lidt kikset at gå med de huer, mor ikke vil gå med. Men dejlig blød er den.


Den er strikket i rester af noget garn jeg havde liggende fra Garnudsalg.dk. Strikket dobbelt, så huen var færdig i no time. Den var lidt stor, da den var færdig, så for at gøre den mindre, tørretrumblede jeg den i en halv times tid.




tirsdag den 12. februar 2013


Mit nye sjal er færdigt - strikket i garnrester og dejligt blødt.



Opskriften hedder Pendulum og jeg faldt for det straks, jeg så det. Det har været hurtigt og hyggeligt at strikke - dejligt at sidde med i bilen og foran TV'et.
Nogle strikkere elsker strik, der udfordrer, jeg elsker strik, der er lige til at gå til og hvor jeg ikke skal læse opskriften for ofte - det her er sådan et stykke strik - flere af den slags.
Garnet er chunky uld/bomuld fra Garnudsalg.dk. Garnet har været på cones, så det er svært at sige, hvor meget, jeg har brugt af hver farve - 100-150g. er et godt gæt

søndag den 10. februar 2013

Hvor er det skønt at have en weekend, hvor der er mulighed for at nulle rundt og hygge.
Det sneer og der er gang i brændeovnen indendørs - dagen i dag er helt speciel;
Lea har fødselsdag - gæsterne kommer i eftermiddag. Lige nu leger hun med sine fødselsdagsgaver, storesøster er til fodbold, brødrene snuer og Niels bager.

På strikkefronten har min cardigan været færdig i et par uger. Jeg har haft den på flere gange, den er blød som vat og skøn at have på.

Den er strikket af garn fra Garnudsalg.dk - deres decembertilbud - en blanding af uld og cashmere. Jeg har strikket med en strikkefasthed på 16-17 masker. For at få det til at passe, strikkede jeg i str. S, men trøjen var rigelig, da den var færdig - en lille tur i tørretrumbleren rettede op på problemet og nu er den helt perfekt.