søndag den 12. august 2012

Jeg var gået lidt i stå med mine strømpeprojekter, da jeg ikke var tilfreds med snuderne - de duede ikke.
Af en venlig strikkende medsøster, som jeg tilfældigt mødte, da jeg var hos Garnudsalg.dk for at hente garn, fik jeg et tip om at strikke snuderne med indtagninger på alle pinde - det har jeg hermed gjort og det fungerer.

Første sokker fra mig i "jeg ved ikke, hvor mange år .... faktisk måske enda årtier"


Jeg startede på et nyt nøgle garn, hver gang jeg startede på en ny sok - farveskiftene passer ikke helt, men det kan jeg igrunden godt lide.

Pigernes venter til det bliver lidt koldere i vejret, tror jeg.

lørdag den 11. august 2012

Vi gik shop amok i neglelakker på vores ferie til Italen, da vi fandt en forretning, der solgte neglelakker for en tier stykket. Hverken mine piger eller jeg kunne modstå.

De her er mine


Og de her er pigernes


Noget af en farveforskel :-D

De er købt her: KIKO.

onsdag den 8. august 2012


Jeg hopper lidt mellem strikkepindene og bøgerne for tiden. Den har nemlig stået på forberedelse af næste skoleår den sidste uges tid her på adressen - emner, tekster og afleveringsopgaver til mine hold er blevet planlagt. Det er et kæmpe koordineringsarbejde, jeg er midt i. Heldigvis er der tid til også at strikke lidt. Jeg har besluttet, at den kamelfarvede uld/bomuld - den lille cone på billedet til herover -






skal bruges til den her bluse fra Heidi Kirrmaier - Buttercup - hedder modellen.
Den skal strikkes med lange ærmer, så den kommer til at se sådan her ud;



Håber jeg ... :-D

tirsdag den 7. august 2012

Jeg har malet Leas Amagerhylde og den er blevet hængt op. Jeg endte med at købe 3 små bøtter maling i Bilka - to hvide og en lyseblå - kr. 16 per bøtte - så det var ok, synes jeg.

Først en grunder

Så lyseblå og så op at hænge


Lea har selv valgt stoffet til sine opslagstavler
 Opslagstavlerne er af stof fra Ikea og plader, der bruges til underlag til trægulve. Pladerne er ikke særligt tykke, men som opslagstavler fungerer de perfekt. Stoffet bliver klipset på og så blev tavlerne skruet i væggen. Det er nemt at lave og også at udskifte tavlerne, hvis der skal ske lidt nyt.

mandag den 6. august 2012

Så er det på tide, at der kommer aktivitet herinde igen.

Jeg kunne jo passende vise billeder af min Driftwood - eller Drywood, som jeg får den kaldt en gang imellem (-:

 Altså, det ville være synd at sige, at billederne er impornerende - på den anden side, så er blusen det faktisk heller ikke. Den er dejlig at have på - opskriften er fulgt til punkt og prikke, men der er noget ved de ærmeudskæringer, jeg ikke bryder mig om. Jeg kunne også brokke mig over den manglende knap i halskanten - det gik først op for mig, at der mangler et knaphul, da jeg sad og syede knapper i - jamen, der er skam meget, jeg kan brokke mig sådan lidt over ... men ok, jeg må også sige, at jeg går meget med den herhjemme - super behagelig.

Positivt på strikkefronten: jeg har købt nyt garn - gider ikke rester mere - Jeg har købt det her og det her og når jeg selv tager billederne, så tager farverne sig sådan ud:

 Så lige nu kigger jeg opskrifter og planlægger (-: